ensam hemma ett plus i kanten! =D

ja men godkväll =) just nu sitter jag framför tvn å bara tar de lugnt. Mamma å fredric har nyss dragit till krogen för att träffa några nära vänner till dom, varav en av dom e knäpp i huvudet -.- men men .. ja väntar på att få ett svar från Peri om hon ska komma hit eller inte, hon vill att ja ska komma till henne men pallar verkligen inte gå idag. Har magkattar som gör mig väldigt trött, vill helst sova! de dåliga med de här e att ja inte får dricka någon alkohol för att ja tar mediciner ÅÅÅH fan jag som ville festa till de denna helg men icke sa nicke, får dricka mig full på cola å mjölk istället haha!.
Idag väckte mamma mig runt 10 så käka vi frukost tillsammans å fräscha till oss lite för att lillebror skulle till sin pappa i Göteborg (min hemstad från början) sen åkte vi mot arlanda, å medans mamma flög med kevin till gbg fick ja vara kvar på arlanda med fredric som jobbar med sas teknik flyg sak. haha.. vi gick till en resturange å skulle just precis besälla in en öl å en cola när de plötsligt kommer två uppklädda par som fråga snällt om vi ville vara vittne på deras bröllop?? whata fuck tänkte ja.. men vi sa ja, å så fick vi lämna ifrån oss allt å hänga med till arlandas kappel. där blev dom vigda å efter de bjöd dom på champanj å andra drycker i baren, vi satt å prata en bra stund allihopa, dom ska nämligen till thailand i 2 hela veckor blev aviis där :(  fast ska ju till cypern å 1vecka den 20april å till thailand på höstlovet om inget kommer i mellan denna planering !..  förresten så klippte ja å färga håret igår blev riktigt nöjd å gissa vem som klippte ? =D  JOO Jag  HAHAHA (A)   ring mig om ni vill klippa er :D hahaha  men neej fan va ja tjöötar.. nu ska ja typ möta peri vid bron sedan gå till mig å spela singstar å Wii

puss å hej leverpastej =D  <3

jaja!


de måste bli ändringar på mitt bloggande. MÅSTE verkligen MÅSTE fortsätta skriva, jag brukar skriva i ca 3dagar i rad sen stoppar de!. nu får ni fasiken på minna mig ordenltigt =). Jag har raderat mina förra blogg inlägg för att börja om med nya saker. de e ju trotts allt ett nytt år också, så de e ju super bra att följa upp allt jag gör på vardagar och helger..
men jaja.
  

 Dagen började med att jag va skit trött, mamma kom in 5gånger å försökte få liv i mig men rörde inte en fena. låg kvar å somna om, till slut runt 12tiden kom Evin å väckte mig på RIKTIGT :O. sedan tog vi oss en macka å knalla iväg mot skolan. Är riktigt riktigt trött. Det har varit ett långt å roligt lov som ja inte kommer glömma :) spenderade all min tid med älsklings Peri. Vi har festat i sollentuna hos några kompisar å så har vi varit hos några i gottsunda också, å så har vi sovit över hos Emzy, sen har de varit lite knas med killar (som vanligt). varit i fyrishov å badat å maassa massa mer :D. tack för att du har gjort mitt lov så roligt peri<3 :) 

men men..   senare idag tänkte ja inte göra så mkt. mest ta de lugnt bara å hoppas på att få vara med Peri några timmar. sen e de väll en dusch som gäller å sova =D      skriver mer i morgon  ciaaao <33  / j'







RSS 2.0